• Ring til os på telefon: (45) 6070 1986
  • Følg os på

Samarbejdspartnere

Logo Center for byggeteknik

Seierøe Byggeteknik deltager i et samarbejde med fem andre byggetekniske firmaer i Center For Byggeteknik. For vores kunder betyder det, at vi til sammen kan tilbyde en bred palette af byggetekniske serviceydelser.

Center for byggeteknik

Vi er en del af Center for byggeteknik, som aktuelt består af seks selvstændige byggetekniske rådgivere, heriblandt en leverandør af udstyr til fugttekniske målinger. Der er tale om seks velrenommerede og erfarne byggetekniske rådgivere, som alle har tunge faglige kompetencer at tilbyde kunderne.

Medlemmerne af Center for byggeteknik tilbyder til sammen en bred vifte af byggetekniske kompetencer og ekspertise. Vi kan trække på hinandens viden og erfaring – til glæde for vores kunder, der kan få assistance med en næsten hvilken som helst byggeteknisk udfordring..

Ved at samarbejde i Center for byggeteknik udvider vi vores kompetencer og kan påtage os større opgaver, end vi ville kunne hver for sig. Vores medarbejdere repræsenterer en stor mængde viden opsamlet gennem mange år i byggebranchen – så vores kunder altid får højt kvalificeret rådgivning..

Gennem vores samarbejdspartnere i Center for byggeteknik har vi adgang til den nyeste teknologi og de nyeste metoder, når det gælder indeklima og fugttekniske problemstillinger..

I Center for Byggeteknik har vi løbende kontakt til BYG ERFA Fonden, SBi (Statens Byggeforskningsinstitut) og DTU Byg – og holder os på den måde ajour med den nyeste byggetekniske viden, når det gælder materialer, byggeteknik m.m..

Ud over Seierøe Byggeteknik er følgende virksomheder med i Center for Byggeteknik: Bunch Bygningsfysik, BR Byggerådgivning, Byggeviden, BMT Instruments og Blumensaat Fugt- og byggeteknik.

Medlemmerne af Center for byggeteknik kan rykke ud til kunder i hele Danmark.

Kontakt os i dag

Vi kan også hjælpe dig med følgende: